High definition diagnose

VERZORGING IN
HET INSTITUT

Deze specifieke behandelingen zijn noodzakelijk in alle moeilijke gevallen. Ze vinden plaats in het instituut in een aangepaste ruimte en bieden een moment van ontspanning.

Deze superdoeltreffende behandelingen gebeuren door uw haartherapeut en zijn gericht op alle haarproblemen: haaruitval- en verlies, alopecia, alopecia areata, seborroe, vet en droog haar, sluik haar en gebrek aan volume, droog haar, dof haar, gespleten haar, jeuk … maar ook schoonheid en glans van het haar door middel van een wellnessmassage van een uur.

Gebruikt toestel

De HAIRPAD is een uniek toestel dat ontworpen werd door onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling van Clinique du Cheveu. Het heeft drie functies die van vitaal belang zijn voor gezond haar.

GIR ANTIHAARUITVAL+
STIMULATIE VAN DE HAARGROEI.
Stabilisatie van het haarverlies en energie voor het haar opgewekt door een generator van infrarode pulsaties.
GLV ONTGIFTENDE WERKING +
REGULERING VAN SEBORROE
Regulering van seborroe en ontgifting van de hoofdhuid door galvanische stroom die herhaaldelijk over de te behandelen zones gaat.
GIPR HAARUITVAL +
HYDRATATIE VAN DE HOOFDHUID
Stimulatie van de microcirculatie ter hoogte van de haarwortels, hydratatie opgewekt door een generator van positieve rechthoekige pulsen.

DE HAARBEHANDELINGEN AANBEVOLEN
DOOR UW HAARTHERAPEUT

DifférenDeze verschillende behandelingen worden door uw haartherapeut toegepast met het HAIRPAD-toestel of uitsluitend met een massage in combinatie met de verschillende producten tegen haaruitval versterkt door de werking van de complexen van etherische oliën en planten en massagemelk (mucopolysacharide) …

DOELSTELLINGEN
1. ZUURSTOFTOEVOER 2. REGULATIE 3. HYDRATATIE

METHODE UITSLUITEND MET MASSAGE
(ZONDER TOESTEL)

Naargelang van uw haarproblemen zal uw haartherapeut de ene of de andere methode voorschrijven. De werking is nagenoeg identiek.

MAAK NU EEN
AFSPRAAK

Uw instituut vinden