DE GESCHIEDENIS

VAN
CLINIQUE DU CHEVEU

ONZE GESCHIEDENIS

Achter heel wat successen schuilt vaak het verhaal van gepassioneerde mannen en vrouwen. Ook de geschiedenis van “Clinique du Cheveu” behoort tot deze categorie.
Wij zijn ons ervan bewust dat haarverlies een sterk gevoel van onmacht veroorzaakt bij mannen en vrouwen en dat de natuur de huidige en toekomstige problemen overwint om de natuur te beschermen. Bij al onze overwegingen hebben wij van bij het begin rekening gehouden met deze parameters.
Als pioniers avant la lettre beschouwen de biologen van “Clinique du Cheveu” deze parameters nu nog altijd als hun grootste zorg tijdens de tests om nieuwe producten te ontwikkelen. Deze producten zijn het resultaat van diepgaand en constant onderzoek, van natuurlijke ingrediënten en geobjectiveerde werkzame stoffen die geput worden uit de oneindige rijkdom van onze natuur.
Door een totaaldiagnose te stellen, kunnen wij de best aangepaste haarbehandelingen voorschrijven.

1974 Oprichting in Nice van de eerste “Clinique du Cheveu”
1990 Ontwikkeling van het netwerk van gespecialiseerde instituten in Frankrijk
2000 19 instituten van “Clinique du Cheveu” in Frankrijk
2003 Ontwikkeling van het netwerk in België, Luxemburg en Nederland door de nv Elite Coiff
2010 Internationale ontwikkeling van het netwerk van gespecialiseerde instituten
2017 Clinique du Cheveu is aanwezig in 11 landen met 21 instituten van “Clinique du Cheveu” in de Benelux.

DE TOEPASBAARHEID
VAN ONZE FORMULES

De garantie dat onze haarbehandelingen doeltreffend zijn met respect voor het haar en de hoofdhuid.

ONZE TRILOGIE VAN KWALITEITSENGAGEMENT

MEDISCH GETEST

Bij haaruitval bij vrouwen of haarverlies bij mannen hebben onze lotions tegen haaruitval een medisch bewezen doeltreffendheid in 95% van de gevallen en in meer dan 80% van de gevallen bij het stimuleren van de teruggroei van het haar.

VEILIGHEIDSTESTS

Er werd tot op heden nog geen enkele bijwerking vastgesteld. Elk product wordt in een onafhankelijk laboratorium getest door een toxicoloog en wordt streng getest op oog- en huidirritatie.

KWALITEITSFORMULES

Onze exclusieve formules, op basis van biologische en natuurlijke bestanddelen, garanderen doeltreffendheid, optimaal gebruiksgemak en zichtbare en duurzame resultaten voor elk haartype.

WAAROM
KIEZEN
VOOR CLINIQUE DU CHEVEU

Onze haartherapeuten van Clinique du Cheveu zijn de enigen die u het volgende kunnen aanbieden:
– Een volledig haaronderzoek van de haarschacht, hoofdhuid en haarwortels (haarbulbi) met een microscoop van de nieuwste generatie.
– Een voorspellende test van uw haarkapitaal.
– Medisch geteste en bewezen resultaten bij alle haarproblemen op korte, middellange en lange termijn.
– Nog snellere en doeltreffendere resultaten geboost door specifieke behandelingen in het instituut met behulp van de HAIRPAD, het enige Europese hightechtoestel van de allernieuwste generatie dat haarverlies behandelt, de haargroei activeert en de vette of droge hoofdhuid reguleert.
– Natuurlijke behandelingen zonder bijwerkingen die de natuur en de mens beschermen.

Kies “Clinique du Cheveu” voor een voorspellende test van uw haarkapitaal, voor een wetenschappelijke en nauwkeurige diagnose en vooral voor de behandeling van uw haarproblemen met medisch bewezen resultaten. Uw haar zal er wel bij varen