High Definition Diagnose

HAARONDERZOEKEN
ANALYSES

Waartoe dient een haaronderzoek?

Clinique du Cheveu raadt zelfbehandeling af, omdat dit in sommige gevallen de toestand van het haar kan verergeren. Het volledige haaronderzoek bepaalt de voorgeschreven behandeling, de follow-up en de duur van de behandeling van uw haar.

TRICHOGRAM
(HAARONDERZOEK)

Een trichogram is een haardiagnose uitgevoerd met de HAIRVIEW door uw therapeut van “Clinique du Cheveu”. Deze heeft alle competenties om dit te doen, de resultaten te interpreteren en u te informeren over uw haarkapitaal. Hij of zij schrijft ook uw behandeling voor en volgt u elke maand bij elke stap totdat het beoogde resultaat bereikt is.

GEBRUIKT TOESTEL

De HAIRVIEW is een Europese hightechmicroscoop die verbonden is met software voor haarbehandeling. Hiermee is het mogelijk om de resultaten van uw haarbehandeling nauwkeurig te volgen en gedateerde foto’s te nemen, het tastbare bewijs van de positieve evolutie van de gezondheidstoestand van uw haar.

VERLOOP VAN EEN
TRICHOGRAM

Een trichogram wordt uitsluitend op afspraak en in alle discretie uitgevoerd in een consultatiebureau. Dit duurt 40 tot 60 minuten. Het haar mag de drie voorafgaande dagen niet gewassen worden (shampoo).

1

ONDERZOEK VAN DE HOOFDHUID

Volledige en nauwkeurige vragenlijst over de voorgeschiedenis van uw haar rekening houdend met alle beïnvloedende factoren en waarbij alle gegevens samengebracht worden.

2

STAALNAME VAN HET HAAR

Uw haartherapeut onderzoekt de gezondheidstoestand van uw haar en hoofdhuid niet alleen fysiek, maar ook met de microcamera van de HAIRVIEW om de problemen te kunnen bepalen.

3

ANALYSE VAN DE BULBI

Met behulp van de microscoop van de HAIRVIEW en de software voor het beheer van de behandelingen kan uw haartherapeut deze uiterst belangrijke fase uitvoeren en interpreteren om dan een nauwkeurige diagnose te stellen.

MAAK NU EEN
AFSPRAAK

Uw instituut vinden