Thuisbehandelingen - Clinierience

INWENDIGE EN UITWENDIGE
HAARBEHANDELINGEN

De natuur heeft gelijk en dat heeft de wetenschap en biologie duidelijk naar voren gebracht voor de schoonheid van uw haar.
Als pioniers van natuurlijke haarbehandelingen sinds 1974 en zich bewust van de waarde en rijkdom van de natuur, maar ook van de bescherming van de natuur en de gebruikers hebben de biologen van de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling van “Clinique du Cheveu” gebruikgemaakt van hunervaring en expertise voor de ontwikkeling van het tot op heden performantste gamma verzorgingsproducten voor het haar en de hoofdhuid van “Clinique du Cheveu”.
Wij hebben de oplossing voor al uw haarproblemen en u zal de beoogde resultaten behalen.

Behandeling
Haaruitval

Haaruitval stoppen en de haargroei reactiveren

Dit gamma van inwendige en uitwendige behandelingen TEGEN HAARUITVAL werd getest onder medisch toezicht en heeft een bewezen doeltreffendheid van meer dan 90% bij de bestrijding van haaruitval.

BPC

Shampoo

Op basis van: Sporenelementen (koper, zink, silicium) / silanol / zonder allergenen

Deze shampoo op basis van koper, zink, organisch silicium en sinaasappelextracten, die biologisch gecertificeerd werden door Ecocert en afkomstig zijn uit de biologische landbouw, is speciaal ontwikkeld voor haaruitval. De shampoo bevat geen kleurstoffen of parabenen en het parfum van groene thee bevat geen allergenen.
Bevordert de groei, de vorming van cellen, waardoor het proces van keratinisatie en de perivasculaire zone gestimuleerd worden.
Deze verzorgende shampoo kan voor alle haartypes gebruikt worden.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

RC3C

Complex van etherische olie

Op basis van: Etherische olie van citroen, munt, salie & ylangylang / biologische saffloerolie van de eerste persing

Etherische olie van citroen, munt, salie en ylangylang, saffloerolie van de eerste persing afkomstig uit de biologische landbouw en vitamine F maken de hoofdhuid sterker en voorkomen haaruitval.

Het RC3-complex tegen haaruitval bevordert de zuurstoftoevoer en hydratatie van de weefsels. Deze essences geven uw haar ook glans en energie.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

HP20

Lotion

Op basis van: Zink, koper / mangaan / vitamine B5 / etherische olie van lavendel

Deze specifieke behandeling voor haaruitval op basis van zink, koper en mangaan in combinatie met vitamine B5 en etherische olie van lavendel is een echte verzorging die de haargroei bevordert. Essence van pepermunt geeft een fris gevoel op de hoofdhuid en versterkt het haar.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

CCL

Lotion

Op basis van: Extracten van tuinboon, biologisch kliskruid & maïszaad / biologische aloë vera

Plantenextracten (bonen, biologisch kliskruid, maïszaad) en biologische aloë vera (bekend om haar kalmerende, hydraterende en herstellende eigenschappen) helpen haaruitval bestrijden en werken in op het proces van de haargroei.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

PCB

Doosje 12 ampullen

Op basis van: Zwavelhoudende aminozuren / vitamine B6 / sporenelementen (zink, koper, mangaan) / biologische witte dovenetel

Deze behandeling voorkomt haaruitval door de hoofdhuid te stimuleren dankzij de werking van zwavelhoudende aminozuren, vitamine B6, sporenelementen (zink, koper, mangaan) en witte dovenetel afkomstig uit de biologische landbouw (rijk aan mineralen).
Deze behandeling is geschikt voor elk type hoofdhuid en maakt het haar heel mooi, glanzend en soepel. Bevat geen parabenen.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

GPC

Capsules

Op basis van: Vitaminen & mineralen (MSM Methyl Sulfonyl Methaan, bamboe, aminozuren, vitamine B5/B6/B8, vitamine A-C-E, selenium, koper & zink)

Voedingssupplementen op basis van planten, vitaminen en mineralen (MSM Methyl Sulfonyl Methaan, bamboe, aminozuren, vitamine B5/B6/B8, vitamine A/C/E en selenium, koper en zink) bevorderen de groei en reconstructie van het haar.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

OV10

Capsules

Op basis van: 100% plantaardig / 100% recycleerbaar / zonder petroleum / zonder bisfenol A

Dit complex op basis van ijzer, zink, mangaan, koper, selenium, magnesium, bamboestengel en vitamine B5/B6/B8 is een echt concentraat voor de goede voeding van de haarvezels.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

Behandeling
Vette hoofdhuid en vet haar

De hoofdhuid ontgiften en seborroe reguleren (vet).

Dit gamma van inwendige en uitwendige behandelingen tegen vet haar en een vette hoofdhuid reinigt, verzacht en zuivert. Het werd getest onder medisch toezicht en heeft een bewezen doeltreffendheid van 81% tegen talgafscheiding.

BR

Shampoo

Op basis van: Etherische olie van ijzerhard & citroen / witte klei

Specifieke verzorgende shampoo voor vet haar op basis van etherische olie van ijzerhard, citroen en witte klei. Reguleert de talgafscheiding en geeft meer glans en volume aan uw haar.
De etherische olie van ijzerhard heeft ontstekingsremmende en zuiverende eigenschappen.
De essence van ylangylang revitaliseert de hoofdhuid en etherische olie van citroen reguleert seborroe.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

RC3G

Complex van etherische olie

Op basis van: Etherische olie van ylangylang & citroen / biologische saffloerolie / vitamine F

Etherische olie van ylangylang en citroen, biologische saffloerolie en vitamine F reguleren en vertragen de productie van talg op een vette hoofdhuid. Dankzij het RC3-complex voor vet haar kan u meer ruimte laten tussen uw wasbeurten en blijft uw haar mooi. De etherische oliën dringen zeer goed door via de huid, ze verhogen de PH van de huid, bevorderen de zuurstoftoevoer, de uitwisselingen in het bloed, de hydratatie en de uitscheiding van toxinen.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

TCG

Lotion

Op basis van: Koper / zink / etherische olie van citroen

Deze behandeling op basis van koper, zink en etherische olie van citroen reguleert de talgafscheiding.
Maakt een betere zuurstoftoevoer van de hoofdhuid en het haar mogelijk.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

GG

Doosje 12 ampullen

Op basis van: Etherische olie (citroen en salie) / zink / vitamine B6

Grâce à l’action combinée des huiles essentielles (Citron et Sauge) et du Zinc avec la Vitamine B6, ce traitement régularise le flux séborrhéique et laisse un cheveu sain et tonifié tout en régulant les fonctions sébacées. Ce traitement ne contient pas de parabènes.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

GCG

Capsules

Op basis van: Kliswortel / poeder van driekleurig viooltje / vitamine B5

Kliswortel heeft een bloedzuiverende werking voor de huid en bestrijdt acne en een vette huid. Poeder van het driekleurig viooltje werkt in combinatie met kliskruid in op huidaandoeningen die verband houden met onvoldoende uitscheiding (acne, vet, enz.). Netelpoeder gaat seborroe tegen en vitamine B5 werkt in op de haargroei.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

Behandeling
Seborroïsche dermatitis en vette roos

De hoofdhuid ontgiften, vette roos verwijderen die op de hoofdhuid kleeft.

Deze totaalbehandeling werkt diepgaand om de hoofdhuid te zuiveren en te verzachten, verwijdert schilfers duurzaam en versterkt de haarvezel.

BE

Shampoo

Op basis van: Etherische olie van ijzerhard & munt

Specifieke verzorgende shampoo voor roos met etherische olie van ijzerhard en munt (kalmeert en reinigt). De zachte formule op basis van Piroctone Olamine is zeer doeltreffend tegen roos.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

RC3P

Complex van etherische olie

Op basis van: Etherische olie van jeneverbes, ylangylang & citroen / biologische saffloerolie van de eerste persing

Etherische olie van jeneverbes, ylangylang en citroen en saffloerolie van de eerste persing afkomstig uit de biologische landbouw bestrijden de snelle verspreiding van roos en kalmeren jeuk.
Deze oliën reinigen uw hoofdhuid en geven deze een aangenaam gevoel en soepelheid.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

TEP

Lotion

Op basis van: Witte dovenetel / etherische olie van munt & lavendel

Deze behandeling op basis van witte dovenetel en etherische olie van munt en lavendel voorkomt de snelle verspreiding van roos en zuivert en rehydrateert de hoofdhuid.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

Behandeling
Droge hoofdhuid, droog haar en droge roos

De hoofdhuid ontgiften, voeden en hydrateren

Deze specifieke behandeling voedt en herstructureert beschadigde lengten en hydrateert de hoofdhuid. Dit bevordert de duurzame verwijdering van schilfers en droge roos.

BN

Shampoo

Op basis van: Etherische olie van lavendel, ylangylang / extract van haver & tarwe

Specifieke voedende shampoo voor droog haar op basis van etherische olie van lavendel en ylangylang en extract van haver en tarwe. Rehydrateert en revitaliseert uw haar. Uw haar wordt zachter en krijgt meer glans.
Vooral aanbevolen voor futloos, ongestructureerd, gepermanent, gekleurd, ontkruld, gespleten en gefriseerd haar.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

RC3S

Complex van etherische olie

Op basis van: Etherische olie van ylangylang, palmarosa & geranium / biologische saffloerolie van de eerste persing / vitamine F / jojobaolie

Etherische olie van ylangylang, palmarosa, geranium, biologische saffloerolie van de eerste persing, vitamine F en jojobaolie hebben een zeer voedende functie voor de hoofdhuid en futloos droog haar.
Dit complex geeft uw haar opnieuw glans en soepelheid.
De etherische oliën dringen zeer goed door via de huid, ze verhogen de PH van de huid, bevorderen de zuurstoftoevoer, de uitwisselingen in het bloed, de hydratatie en de uitscheiding van toxinen.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

SR

Soin

Op basis van: Zeecollageen / karitéboter / biologische arganolie

Verzorging op basis van zeecollageen, karitéboter en biologisch gecertificeerde arganolie voedt fijn haar en doet het glanzen zonder het zwaarder te maken. Deze verzorging maakt het haar zacht en glanzend.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

SH

Soin

Op basis van: Ylangylangmelk / biologisch sinaasappelextract

Verzorging op basis van ylangylangmelk en biologisch gecertificeerd sinaasappelextract. Herstelt de haarvezel, voedt zeer droog haar, maakt het glad en doet het glanzen. Deze verzorging bevat geen parabenen of allergenen.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

TES

Doosje 12 ampullen

Op basis van: Biologisch extract van rozemarijn & kliskruid / panamabast

Deze behandeling van natuurlijke oorsprong met preventieve werking tegen haaruitval bevat extracten van rozemarijn, kliskruid afkomstig uit de biologische landbouw en panamabast. Deze mengeling van werkzame stoffen en andere bestanddelen voedt de droge hoofdhuid, reinigt de hoofdhuid met roos en geeft kracht en energie aan uw haar. Deze behandeling bevat geen parabenen.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

GCS

Capsules

Op basis van: Vitaminen & mineralen (arganolie, vitamine B6/B8/B9 en selenium)

Voedingssupplementen op basis van planten, vitaminen en mineralen (arganolie, vitamine B6/B8/B9 en selenium) bevorderen de voeding van droog en beschadigd haar.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

Behandeling
Afrohaar, extra droog haar, extra droge hoofdhuid

Diepgaand voeden en hydrateren, de haarvezel herstructureren (keratine)

De bijzonder actieve en voedende formules van deze behandeling garanderen een diepgaande hydratatie en herstructurering van droog afrohaar en mediterraan haar.

BI

Shampoo

Op basis van: Macadamiaolie

Verzorgende shampoo geformuleerd voor zeer droog haar. Het haar krijgt een doeltreffende wasbeurt en er wordt rekening gehouden met de aard van dit vaak ongestructureerde haar.
Voedende werkzame bestanddelen zoals macadamiaolie hydrateren en bevorderen het ontwarren en coifferen. Speciaal ontwikkeld om de hoofdhuid diepgaand te voeden en het haar soepeler te maken om het zachter, handelbaarder en glanzender te maken.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

RC3S

Complex van etherische olie

Op basis van: Etherische olie van ylangylang, palmarosa & geranium / biologische saffloerolie van de eerste persing / vitamine F / jojobaolie

Etherische olie van ylangylang, palmarosa, geranium, biologische saffloerolie van de eerste persing, vitamine F en jojobaolie hebben een zeer voedende functie voor de hoofdhuid en futloos droog haar.
Dit complex geeft uw haar opnieuw glans en soepelheid.
De etherische oliën dringen zeer goed door via de huid, ze verhogen de PH van de huid, bevorderen de zuurstoftoevoer, de uitwisselingen in het bloed, de hydratatie en de uitscheiding van toxinen.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

SI

Verzorging

Op basis van: Etherische olie van ylangylang, palmarosa & geranium / biologische saffloerolie van de eerste persing / vitamine F / jojobaolie

Voedende verzorging met plantaardige olie (olijf- en macadamiaolie) en karitéboter (3%). Hydrateert en voedt zeer droog haar zonder het zwaarder te maken en maakt uw haar handelbaar en soepel.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

HSP

Verzorgingsolie

Op basis van: Plantaardige olie (olijf- en macadamiaolie) / karitéboter

Deze verzorging op basis van biologische argan-, hazelnoten- en zonnebloemolie behandelt uitdroging van het haar. Dankzij de hoge concentratie van plantaardige olie (meer dan 76%) is dit echt een doeltreffende verzorging voor beschadigd en gekleurd haar. Herstructureert uw haar, geeft uw haar opnieuw glans en maakt het zacht.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

TES

Doosje 12 ampullen

Op basis van: Biologisch extract van rozemarijn & kliskruid / panamabast

Deze behandeling van natuurlijke oorsprong met preventieve werking tegen haaruitval bevat extracten van rozemarijn, kliskruid afkomstig uit de biologische landbouw en panamabast. Deze mengeling van werkzame stoffen en andere bestanddelen voedt de droge hoofdhuid, reinigt de hoofdhuid met roos en geeft kracht en energie aan uw haar. Deze behandeling bevat geen parabenen.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

GCS

Capsules

Op basis van: Vitaminen & mineralen (arganolie, vitamine B6/B8/B9 en selenium)

Voedingssupplementen op basis van planten, vitaminen en mineralen (arganolie, vitamine B6/B8/B9 en selenium) bevorderen de voeding van droog en beschadigd haar.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

Behandeling
Normale hoofdhuid, normaal haar, jeuk op de hoofdhuid

De neutrale pH van de hoofdhuid opnieuw in evenwicht brengen

Deze zachte behandeling is bijzonder geschikt voor regelmatig onderhoud van normaal haar. De specifieke formule kalmeert ook snel irritatie op de hoofdhuid.

BT

Shampoo

Op basis van: Etherische olie van salie, citroen & witte dovenetel

Verzorgende shampoo op basis van etherische olie van salie, citroen en witte dovenetel speciaal ontwikkeld voor elk haartype en voor frequent gebruik. Zuivert en reguleert elke hoofdhuid.
Omhult en versterkt uw haar en geeft het volume, meer glans en vitaliteit.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

LT

Lotion

Op basis van: Etherische olie van salie & munt / biologisch extract van witte dovenetel / zink / provitamine B5

De combinatie van etherische olie van salie en munt, biologisch extract van witte dovenetel, zink en provitamine B5 respecteert de ph-waarde van de huid en ontdoet de hoofdhuid van verschillende onzuiverheden die jeuk veroorzaken.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

Behandeling
Dof haar, gebrek aan volume, weerbarstig haar

Voeden, volume, lichtheid, glans van het haar.

Deze unieke en specifieke totaalbehandeling garandeert dagelijks volume en glans van de haarvezel en kalmeert en stimuleert de hoofdhuid.

BV

Shampooing

Op basis van: Etherische olie van ylangylang & citroen / provitamine B5

Verzorgende shampoo op basis van etherische olie van ylangylang en citroen en provitamine B5. Hydrateert, revitaliseert en geeft volume. Provitamine B5, essentieel voor gezond haar, geeft het haar volume en vitaliteit.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

RC3B

Complex van etherische olie

Op basis van: Etherische olie van ylangylang, sinaasappel, citroen & lavendel / jojobaolie, biologische arganolie & biologische hazelnotenolie

Dit complex van etherische olie (ylangylang, sinaasappel, citroen en lavendel) in combinatie met jojobaolie, biologische arganolie en biologische hazelnotenolie is een echt beautyconcentraat voor beschadigd, dof, gespleten en futloos haar.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

SB

Lotion

Op basis van: Abrikozenpitolie / etherische olie van citroen & pompelmoes

Abrikozenpitolie maakt het haar glad en zacht. Etherische olie van citroen en pompelmoes heeft een glanseffect op de haarvezel en het plantaardige multivitaminecomplex verbetert de algemene gesteldheid van de hoofdhuid en het haar.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE

TSO

Doosje 12 ampullen

Op basis van: Sporenelementen (koper, zink, mangaan, magnesium) / vitaminen (B5, B6 en F) / biologisch extract van witte dovenetel

Deze preventieve behandeling tegen haaruitval bevat een complex van sporenelementen (koper, zink, mangaan, magnesium), vitaminen (B5, B6 en F) en extract van witte dovenetel afkomstig uit de biologische landbouw. Maakt het haar zacht en doet het glanzen. Deze behandeling bevat geen parabenen.

BUY INSTITUUT

BUY ONLINE