OV10 – Een concentraat van weldaad voor uw haar

22 januari 2018
Geen onderdeel van een categorie

Het complex van mineralen en vitaminen OV 10 is een concentraat van 10 mineralen dat uw haar van binnenuit herstructureert.

Het helpt haaruitval te bestrijden en bevordert de haargroei. IJzer en zink gecombineerd met koper bevorderen de werking van de vitaminen van de B-groep en dragen bij tot een betere haargroei.

Als kuur van minstens drie maanden. Dit unieke complex is verkrijgbaar in alle Hair Spas van Clinique du Cheveu en op clineriencebe.demo.comkwatt.com

Lijst van mineralen:

ZINK
Tegen kaalheid, broze nagels en een droge huid, bevordert de werking van vitamine B, speelt een rol bij het metabolisme van vitamine A en de activering van enzymen en regelt het metabolisme van de eiwitten. Stimuleert de genezing van wonden en kwetsuren.

KOPER
Tegen kaalheid, pigmenteert de huid en het haar en onderhoudt de soepelheid van de slagaders, draagt bij tot de samenstelling van myeline (stof rondom de miljoenen zenuwvezels).

IJZER
Bestrijdt haaruitval, regelt het metabolisme van vitamine B. Tegen een droge huid en broze nagels. Is noodzakelijk voor de productie van hemoglobine.

MANGAAN
Speelt een rol bij het metabolisme van vitamine B1 en het gebruik van vitamine E, antiallergisch, draagt bij tot de activering van enzymen en de weefselademhaling.

SELENIUM
Antioxiderend (tegen veroudering), werkt in op roos en psoriasis, versterkt het immuunsysteem.

MAGNESIUM
Draagt bij tot de synthese van DNA, regelt het zenuwevenwicht (antistress), speelt een rol bij de structuur van de eiwitten en het metabolisme van calcium en vitamine C.

VITAMINE B5: Draagt bij tot de haargroei.

VITAMINE B6: Draagt bij tot het metabolisme van de eiwitten van keratine.

VITAMINE B8: Draagt bij tot het reguleren van talgafscheiding.

BAMBOESTENGEL: Maakt de haarvezel sterker.