Getuigenis ervaring met producten van Clinerience

13 maart 2017
Geen onderdeel van een categorie

Hallo,

Ik zou graag willen getuigen over mijn ervaring met de producten van Clinerience. Enkele jaren geleden ontkleurde ik mijn haar veel te vaak. Op den duur brak al mijn haar af. Een echte ramp, want ik verloor heel veel haar. Bovendien waren de nieuwe haartjes heel fijn, waardoor ik mijn volume van vroeger niet meer terugkreeg. Ik ben dan naar een kapsalon van Clinique du Cheveu gestapt. Zij hebben mij aangeraden om het gamma ter preventie van haaruitval te gebruiken met de verzorgende shampoo, het RC3-complex van etherische oliën en de ampullen op basis van sporenelementen tegen haaruitval. Vanaf het 1ste gebruik voelde ik meteen een verzachting van mijn hoofdhuid, die heel gevoelig en geïrriteerd was. Ik weet niet meer precies hoelang ik de kuur gevolgd heb, maar ik heb de olie en ampullen enkele maanden gebruikt en daarna alleen de shampoo. Ik moet toegeven dat mijn haar vrij snel groeide en weer volume had. Dat zou nooit gelukt zijn zonder deze producten te gebruiken!!! Je voelt dat de ingrediënten natuurlijk en zuiverend zijn en daar hou ik van. Het is trouwens ontzettend moeilijk om andere (zelfs biologische) producten te gebruiken als je eenmaal Clinerience getest hebt! Ik heb deze producten zopas opnieuw besteld. Ik heb namelijk intussen lokjes laten zetten en hierdoor is mijn haar weer fijner en broos geworden en voelt mijn hoofdhuid heel pijnlijk aan. Ik heb dus besloten om geen kleuringen meer te doen. Ik ben daar bijzonder gevoelig voor, maar ik weet wel dat de producten van Clinerience mijn redding zijn!

Ik heb ook al de fixerende spray gebruikt om mijn haar zo natuurlijk mogelijk in model te brengen en het product is echt super! In tegenstelling tot haarlak uit de winkel is dit product heel zacht en irriteert het de huid niet! Mijn haar wordt heel mooi gefixeerd zonder dat het plakt. Ik vind de geur bovendien aangenaam en het product kan heel makkelijk verwijderd worden.

Ik heb ook een houten borstel! Ik zou niet meer zonder kunnen! Heel zacht voor het haar en vooral voor de hoofdhuid! Ik weet ook niet waarom, maar een houten borstel van de winkel is niet hetzelfde.

Angie

…ik ben nog vergeten te zeggen dat ik de intensieve verzorging gebruik en die is perfect! Ik heb dit product ook enkele jaren geleden ontdekt op advies van mijn kapster toen mijn haar beschadigd was door het te vaak te ontkleuren. Zij raadde me aan om het product aan te brengen als een conditioner: een nootje op de lengten en dan even uitspoelen. Dit product verzwaart heel fijn haar niet, maar voedt het en zorgt ervoor dat het heel makkelijk ontward kan worden. De geur is bovendien zo heerlijk! Dit verzorgende product is absoluut zijn geld waard, want het is, in tegenstelling tot producten uit de winkel of zelfs bioproducten, heel doeltreffend en het gaat ook lange tijd mee! Kortom, als je de producten van Clinerience gebruikt, is je haar gezonder en dikker en heeft het meer glans en heb je geen geïrriteerde hoofdhuid meer.